Moikka moi ja terkut kuumasta Berliinistä! Ilmeisesti Suomessakin ihan tarkenee tällä hetkellä! Tämä viikko meni mukavasti ja nopeasti, sillä mulla oli vieraita täällä piristämässä tavallista työviikkoa :) Maanantaista perjantaihin täällä lomailivat iskä ja hänen naisystävänsä Sari ja perjantaina tulivat kamuni Hannoverista, Stefan ja Maike, joiden kanssa hengailin vielä sunnuntainakin. Vaikka tällä viikolla ei paljon omaa aikaa ollut, ei se haittaa sillä oli ihana nähdä tuttuja! Saan olla itekseni täällä kyllä ihan tarpeeksi. Menin maanantai-iltana iskää ja Saria vastaan Tegelin lentokentälle ja ilta jatkui herkullisen currywurstin merkeissä. Tiistaina hengailtiin muurilla ja keskiviikkona kutsuin heidät kylään tänne matalaan majaani :) Torstaina ajattelin, että tehdään jotain erikoisempaa kuin perus turistijuttuja ja varasin meille radan keilahallista Alexanderplatzin läheltä. Oli oikein hauskaa keilata pitkästä aikaa! Muutenkin oli mukavaa kun joka päivä töiden jälkeen mentiin jonnekin syömään ja tuli itsekin nähtyä uusia paikkoja täällä, sillä harvemmin mä yksin viitsin mennä ravintolaan syömään.

Perjantaina tulivat sitten Stefan ja Maike Hannoverista vuorostaan katselemaan Berliiniä ja moikkaamaan mua siinä sivussa. Istuskeltiin iltaa tässä mun luona ja sittemmin yritimme päästä suomalaiseen cocktailbaariin, joka sijaitsee tässä ihan kulman takana. Valitettavasti se oli kuitenkin suljettu omistajan loman vuoksi ja jäi salmiakki-cocktailit tällä kertaa esittelemättä. Noh, ehkäpä ensi kerralla sitten. Oli todella hauska nähdä Hannoverin tuttuja ja muistella yhteisiä tekemisiä siellä, haikea fiilis omalla tavalla tuli! Olen kyllä onnekas kun olen saanut täällä ollessani noin kivan pariskunnan ystävikseni. He toivat myös loput tavarani Hannoverista. Olisin ilman heidän apuaan joutunut hylkäämään osan tavaroista kadulle muuton koittaessa. Onneksi he olivat niin avuliaita, että pitivät kamojani jemmassa ja toivat ne tänne. 

Lauantaina sain vähän omaa aikaa ja tein kunnon lenkin Park am Gleisdreieck-nimisessä puistossa tässä melko lähellä. Olen iloinen, että löysin tämän puiston, sillä siellä on tosi makeat maahan kaivetut trampoliinit, pingispöytiä, ulkokuntosalilaitteita ja tankoja, kaikki siis ihmisten vapaassa käytössä! Loistavaa sanoisin! Nautin täysin siemauksin. Sunnuntaina suuntasimme Stefanin ja Maiken kanssa Mauerparkiin itäpuolelle Berliiniä erääseen tapahtumaan (jonka nimeä en enää muista) mutta siellä oli paljon soittajia ja ihmisiä piknikillä, ruokakojuja ja kirppiksiä. Rento tunnelma mutta hieman liian kuuma keli oli, jotta siellä olisi jaksanut kauemmin hengailla. Onneksi Steffe ja Maike olivat ottaneet sateenvarjon mukaan, sillä se toi mukavaa varjoa kun istuimme kuuntelemassa musiikkia. Vaikka vähän tyhmältä tuntuikin pitää sateenvarjoa täydessä auringonpaisteessa :D

Tässä vähän kuvakoostetta viikosta!

vierailijat%20Berliiniss%C3%A4-normal.jp

Iskä ja Sari sekä keilahalli, pari kuvaa Mauerparkista kojuineen sekä Stefan ja Maike sateenvarjon alla! Kuva myös Park am Gleisdreieck-puistosta, jossa ei kyllä harmillisesti näy niitä laitteita ja trampoliineja. Olen vähän huono menemään lähelle ihmisiä ja kuvaamaan :D Myös metroaseman Osloer Straße hieno kuvitus tallentui kännykkään. Jännä kun täältä ei löydy Helsinki straßea ;D

Ensi viikon perjantaina onkin luvassa odotetuin vierailu kun Jonttu tulee vihdoin Berliiniin moikkaamaan mua ja saadaan viettää ruhtinaalliset 10 päivää yhdessä, mitä luksusta! Tätä on odotettu kyllä kuin kuuta nousevaa, nähtiin meinaan viimeksi kesäkuun alkupäivinä Hannoverissa. Ihanaa ihanaa!! <3 Ei kesä ole kesä ilman omaa rakasta, kyllä se näin on! Kirjoittelen varmaan sen jälkeen tänne taas kun kerkeilen. Lämmintä ja rentoa alkavaa viikkoa kaikille! Morjens!! :)