"Täällä metrossa maailman, lauluja kirjoitan

lauluja siitä mitä mä nään ja mitä tunnen sisällä pään

Ja missä kuljin milloinkin, mietin nyt, silloinkin

Mietin kenelle lauluni teen, missä oot, minne meet"

Eppu Normaali: Vuonna 85

On vaan mun lempi Eppujen piisi tämä ja juuri sitä kuuntelin, oli pakko laittaa tämä kohta ihan tänne ylös! Joskus on vaan niin ihana fiilistellä musiikkia ja huomata, miten mieliala kohenee...Mulla ainakin aina sillon kun oon ulkomailla ja varsinkin kun olen pidempään, suomenkielisten lempikappaleiden merkitys korostuu ja ihan huomaamattaan kuuntelee enemmän juuri niitä. En tiedä onko se ikäväntunnetta, ei musta ainakaan kovin ikävältä tunnu näiden kuunteleminen vaan oikeastaan suomipiisit kuulostaa entistä paremmilta ulkomailla! :D

Jeps mutta se siitä :) Täällä on nyt ihan tavallinen keskiviikko niinkuin muuallakin, koulussa ollaan oltu ja syöty, juotu ja urheiltu. Päivä alkaa olla pian paketissa. Alkaa huomata, miten syksy tulee täällä ympärille ja pian alkavat ilmatkin kylmetä, toistaiseksi on vielä tarjennut jotenkin syystakilla. Aamuisin on jo viileämpi, mutta nollassa ei ole vielä käyty. Puut saavat kauniin värin ja lehdet leijailee ihanasti ilmassa. Oli aika hienoa olla tuossa yksi päivä lenkillä kun muutama lehti tuli ihan suoraan päin ja jäi käteen, tuli sellainen olo että tämä on varmaan mun onnen lehti kun se tuli mun luo :D

Sori kun on väärinpäin mutta en edelleenkään ymmärrä miks tää heittää kaikki yksittäiset kuvat aina väärinpäin :(

20131007_080530-normal.jpg

Mutta tosiaan keltaiseksi menee.

Kouluhommia pukkaa ihan kiitettävästi ja kaiken maailman ryhmätöitä riittää. Harmikseni niitä harrastetaan paljon täälläkin. Muutamat kurssit ovat aika paljon samaa asiaa mitä on jo käynyt aikaisemmin läpi, mutta löytyy sieltä jotain uuttakin ja asioita on hyvä (kai) kerrata. Varsinkin niissä aineissa, joissa Suomessakaan ei paljon intoa löytynyt kuten economics ja numerot/kaavat, ei mun juttu!

Välillä pitää rentoutua ja näin teimme viime viikonloppuna Oktoberfesteillä täällä Hannoverissa. Hienoa oli ja tuli pitkästä aikaa niin sanotusti laitettua jalalla koreaksi :D Koko festivaalialue oli täynnä kaikenlaisia huvipuistolaitteita maailmanpyörästä vuoristorataan, kaljatelttoja, biletelttoja, ravintolatelttoja ja lukematon määrä pieniä kojuja, joista sai ostaa pientä syötävää kuten bratwurstia ja kaninlihaleipiä saksalaiseen tapaan suolaisennälkään ja makeanhimoon makeita pikkumunkkeja Schmalkucheneita ja suklaalla päällystettyjä mansikoita. Namskis ja kippis kyllä suomalaisen kelpaa.

oktoberfest-normal.jpg

Oktoberfest-tunnelmia

Yksi ei-niin-kiva juttu kävi tuossa viime perjantaina kun netti meni poikki huoneestani. Täällä kun on rajoitettu tuo netti mitä saa käyttää asuntolassa ja mulla se paukkui sitten hienosti yli. En ymmärrä näitä rajoituksia etenkin kun on tottunut, etteo tarvitse välittää mistään nettirajoista, Suomessa kun saa rajattoman netin kännykkäänkin. Mutta täällä mennään näin ja jos en halua maksaa itseäni kipeäksi tai olla ilman nettiä niin tähän on tyytyminen. Seuraavalla kerralla jos se menee yli voin joutua olemaan ilman nettiä jopa viikon. Joten en ota sitä riskiä! Ihan peruskäyttöön tämä kuitenkin riittää, pitää vain välttää pitkiä skypepuheluita ja muuta lataamista. Siksi ehkä laitankin vastaisuudessa tänne vähän vähemmän kuvia kun ne vievät tuota nettiä sen verran. Näillä mennään, pääasia että netti on.

Eipä tässä sen kummempia, ensi viikonloppuna saatan ehkä käydä tässä jossain lähellä junalla katselemassa, ilmaista kun on opiskelijalle mennä junalla tässä alueella :) Sama Suomeen kiitos!

Kun kerran aloitettiin suomalaisella kappaleella niin lopetetaan sitten saksalaiseen sananlaskuun tämä blogikirjoitus!

"Fürchte nicht ein enges Haus, fürchte ein enges Herz."

("Älä pelkää tyhjää kotia vaan tyhjää sydäntä")

Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja moi moi <3