Heippa pitkästä aikaa! Pitkästä aikaa siitä syystä, että loput tammikuusta meni kouluhommia paiskiessa ja nyt olen vihdoin päässyt hieman lomailun makuun! Jes! Oli mukavaa saapua Suomeen kun täällä oli kunnon pakkaset ja todella kaunista. Kylmyys ei haitannut kun sai katsella lumipeitteestä heijastuvaa auringonpaistetta :) verrattuna Bremenin +10 ja vettä sataa meininkiin. Muutamat esseet valmistuivat siinä tammikuussa eikä paljon muuta ehtinyt tekemään, hieman tietysti kavereita pystyi moikkaamaan. Nyt helmikuussa olen käynyt Pohjanmaalla morjenstamassa äitiä ja muita pitkästä aikaa ja nauttinut tekemättömyydestä. Kiireisen syksyn jälkeen vieraassa maassa tekee yllättävän hyvää vain olla kotona Suomessa, oma vessakin kun tuntuu luksukselta asuntolassa asumisen jälkeen :D Ja tietysti on niin kivaa nähdä kaikkia ihania ihmisiä pitkästä aikaa. TEKEE!

talvi_suomi-normal.jpg

Erityismaininnan ansaitsee ikuinen supisuomalainen lempiruokani; mamman ja papan poronkäristys perunamuusin ja puolukkahillon kera! Todellista herkkua jota on aina ikävä. Muutamia maisemakuvailuja lenkkipolulta (silloin kun oli lunta, nyt näyttää taas vähän toisenlaiselta kun ulos katsoo) ja pikkuveljen kanssa tehty lumiukko.

Paluu opiskelija-arkeen koittaa jälleen 3.3, jolloin on lento takaisin. Taka-alalla aivoissa jyskyttää tietoisuus siitä, että tulevan kevään kurssit ovat saksaksi ja valimistautua pitäisi...nooh...ehkä tässä vielä kerkeää! Jotenkin haluaa vaan rentoutua ja nauttia tällä hetkellä eikä stressata tulevaa. Loppuvuoden kun saa taas viettää Saksassa uusien haasteiden parissa ja muutenkin on taas paljon opittavaa ja koettavaa tulossa. Rentoutumistakin tarvitaan, jotta jaksaa taas. Olen myös päättänyt, että en aio liikaa ottaa stressiä opiskeluista, sillä kaikki mitä on tulossa, on ekstraa. Valmistumiseni ei ole näistä kursseista kiinni, ne ovat itse valitsemani haaste itselleni, jotta oppisin saksan kunnolla. Kaikki on kotiin päin joka tapauksessa, ja tarkoitushan on myös nauttia ajasta ulkomailla. Ehkäpä suunnittelen jotain pikku reissua Etelä-Saksaan, jossa en ole vielä käynyt. Nähtävää kyllä riittää (rahaa ei) :D

Mutta siis ennen paluuta on vielä kaikkea mukavaa tiedossa, kuten hiihtoloman viettoa Jontun kanssa <3 Amsterdam kutsuu ensi lauantaina, jee! Mukavaa matkustaa yhdessä ja nähdä taas yksi historiallinen Euroopan kaupunki, jossa en ole ennen käynyt. Näihin tunnelmiin, oikein ihanaa helmikuuta kaikille ja kuulemiin taas! :)