Jeppis jee nyt on blogi luotu! Nyt puuttuu enää se, että pääsee reissuun. Tällä hetkellä lähtöön on rapiat KAKSI VIIKKOA. Ei oikein tiedä mitä ajatella, toisaalta jännittää ja pelottaa, toisaalta on taas sellanen fiilis että vau miten upeeta päästä pois täältä ja kokemaan jotain aivan uutta. Ja kun tietää, miten paljon tulee oppimaan tulevan vuoden aikana kaikkea hyödyllistä kuten "uuden" kielen. Saksan kielen opiskelua on takana 8 vuotta mutta silti epäilyttää kuinka hyvin se lähtee menemään. No sitten sen näkee! :D Plus sitten on ihan omat haasteet tuon koulun osalta, paljon uutta asiaa tulossa, saas nähä kuin tän flikan käy.

Vielä en ole alkanut pakkaamaan. Välillä toki mietin, että mitä sitä sitten ottaa mukaan. Ei sitä loppupeleissä paljon ihminen tarvitse ja kun sieltä kyllä saa jos jotain puuttuu. Pikkuhiljaa alan  keräämään kamoja kasaan. Muutama asia on varma: villasukkia, salmiakkia, jenkki-purukumia, muumilakanat ja muumimuki. Näistä on jo kotoisa fiilis tehty! Perillähän siis odottaa opiskelija-asuntola, jossa minulla piiiikku pikkunen huone noin 10 neliötä. Omat lakanat piti ottaa mukaan ja siksi nuo muumilakanat ;)

Ennen lähtöä luvassa jännitystä, panikointia ja lomailua siinä sivussa. Ja 25v. tulee myös mittariin muutama päivä ennen koneeseen nousua. Nyt vielä nautitaan Suomesta, ystävistä ja rakkaiden seurasta. JES! Tähän on hyvä päättää ensimmäinen kirjoitus, lisää luvassa vielä ehkä ennen lähtöä (hätä-paniikki-jännitys-kirjoitus)! Auf wiederhören :)

one-way-normal.jpg