suomen%20vikat-normal.jpg

 

Heippahei kaikille!

Loppuun käy aika, meinaan täällä Suomen maalla! Tuossa vähän kuvakoostetta viimeisiltä viikoilta, on ollut ihanaa aikaa kun on kerrankin ollut kunnon kesäloma ja ehtinyt jos jonkilaista tekemään ja ihan vain olemaankin. Tyttöjen kanssa oltiin mökkeilemässä Merikarvialla ja vaikka eivät säät niin suosineetkaan niin oli todella mukavaa viettää aikaa parhaiden ystävien kanssa ja rentoutua. Grillailtiin ja nautittiin elokuun kuutamosta. Toivottavasti nähdään taas pian! Oon käyny myös paljon pyöräilemässä ja muutenkin urheillu, kuten aina ;) Heräsin aikasin yks aamu ja pyöräilin Kalloon, joka on kyllä niitä lempipaikkoja Porissa. Meri on lähellä sydäntä. Siskon kanssa on myös vietetty aikaa ja tietysti ollaan Jontun kanssa paljon oltu yhdessä kun sitten ei ihan hetkeen nähdä.

Kuten kuvasta näkyy niin pakkaaminen lähtöä varten on ollut koko viikon kestävä PROSESSI, joka ei aivan vieläkään ole päättynyt. On vähän hankalaa ollut miettiä, että mitä kaikkea ottaa mukaan mutta voiton puolella ollaan! Tänään vielä viimeiset pyykinpesut ja ylimääräisten tavaroiden karsinta ja se on sitte siinä, mitä ei ole niin ei tarvi ja sieltä kyllä sitten saa.

Eilen tuli myös täytettyä 25 vuotta! Huhhuh......nopeesti ne vuodet vaan kertyy ja vanhenemista ei voi estää! Enpä silti haluaisikaan palata 18-vuotiaaksi, sillä ikä on tuonut mukanaan myös paljon kokemuksia ja ehkä myös lisää älyä päähän...Oli mukava synttäripäivä ja kivaa vielä nähdä sukulaisia, siskon kanssa tuli muutama askel tanssilattiallakin otettua Porin yössä :D  Jonttu teki herkkuruokaa synttärinä ja käytiin vielä Yyterissä elokuisen illan kunniaksi, kyllä mun kelpaa! Ja kiitokset kaikille onnitteluista <3

Mutta pidemmittä puheitta, se on pian menoa ja toivotaan parasta! Lento lähtee huomenna lauantaina klo 10. Positiivisin mielin lähden kohti uusia haasteita ja tavallaan toteuttamaan myös unelmaani ulkomalla opiskelemisesta. Luvassa on paljon haasteita, mutta mitä elämä ilman niitä olisikaan. Seuraava kirjoitus sitten sieltä.

Heippa kaikille ja ollaan yhteydessä! Jouluksi tosiaan sitten Suomeen seuraavaksi. AUF WIEDERSEHEN! :)