Kuulumisia kuulumisia jälleen :) Tänään on ollut oikein keväisen lämmin päivä täällä Hannoverissa ja varsinkin kun on sunnuntai, on se näkynyt erityisesti tuossa lähipuistossa, jossa ei kovin paljon tyhjää tilaa enää iltapäivällä ollut. Monet tuovat pallogrillin, tuolit ja muut mukanaan ja hengaavat ihan kunnolla sitten koko päivän grillaillen ja nauttien lämmöstä. Kävin itsekin tänään lenkillä Machseen ympäri ja kyllä tuli kuuma tuulitakissa...lämpöä on parhaimmillaan ollut tänään se +20C! Hienoa kun miettii, että viimeisiä päiviä maaliskuuta kuitenkin mennään :)

Pariin viime viikkoon on mahtunut kaikkea. Eniten koulujuttuja ja tuskailua, välillä menee kivasti ja välillä turhauttaa niin perkuleesti että tekee mieli jättää kaikki sikseen. Ehkä tämä yliannostus ja paine sekä myös ikävä saivatkin sitten sen aikaan, että lähdin viikonlopuksi Suomeen. Kyllä, kolmeksi yöksi ja maksoin siitä ehkä vähän liikaa. Mutta joskus sitä tekee asioita, jotka voivat tuntua hetken mielijohteelta, mutta silti niillä on tarkoituksensa toteutua. Tämä oli juuri sellainen reissu ja kyllä teki hyvää saada ihan hetken breikki tästä kaikesta, kaivautua rakkaan kainaloon ja käydä saunassa. Nyt jaksaa taas. Parasta, että Laura lähti myös Suomeen käymään kuullessaan uutisistani, niin olipa vielä matkaseuraakin :D Niin se hulluus yhdistää!

Juhlimme myös porukalla pari viikkoa sitten irlantilaisten kansallista pyhäpäivää, St. Patricks Dayta täällä Hannoverissa paikallisessa irkkupubissa, josta on pikkuhiljaa tullut kantapaikkamme. Noiden pubien kotoisa "tule sellaisena kuin olet"- tunnelma vaan vie mennessään, en sillä etteivät saksalaiset kneipet olisi myös mieleeni mutta saksalaisissa pubeissa on vaan se yksi puute, mikä saa valitsemaan irkkumestan: niistä ei saa siideriä :D olut kun ei vain maistu. Oikein mukava ilta oli kaikin puolin.

Koulussa meillä oli yhtenä päivänä herrat Porschelta kertomassa asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpitämisestä. Oli ihan mielenkiintoista, se minkä ymmärsin :D Koulun kirjasto yläkerrasta on myös löytynyt mukava hengailupaikka, mitä en hiffannut syyslukukaudella. Nyt siellä on tullut vietettyä paljonkin aikaa netissä surffaillen, rentoutuen ja lukien. Meillä on siellä myös jokaviikkoinen Satuhäät-hetki Lauran kanssa kun katsotaan yleareenasta aina uusin jakso :D hengailutilassa on mukavia sohvia ja rento tunnelma, tarjolla on lehtiä luettavaksi ja tosiaan oman läppärin kun ottaa mukaan niin saa nauttia koulun rajattomasta nettiyhteydestä, parasta.

 

loppumaaliskuu-normal.jpg

St. Patricks julintaa, Porschen miehet ja kirjaston hengailutila sekä pari kuvaa eiliseltä kun kävin lähipuistossa paistattelemassa sekä lukemassa tärkeää kurssiaiheista kirjallisuutta :D

Eilen meidät oli kutsuttu Stefanin ja Maiken kotiin iltaa viettämään ja siellä oli muitakin heidän tuttaviaan. Oli taas vähän erikoista kun olimme ensimmäiset vieraat ja otimme perinteisesti kengät pois jalasta kun tulimme. Ei tässä mitään mutta kun muut saapuivat niin huomattiin, että he eivät riisuneet kenkiään ja isäntäväki käytti myös sellaisia kotikenkiä. Oli vähän hölmö olo mutta ajateltiin, että me ei ainakaan sotketa lattioita :D On hyvin suomalainen tapa ottaa aina kengät pois eikä sitä aina tule ajatelleeksi saati kysyneeksi että otanko kengät pois vai en. No, vastaisuudessa tämä tiedetään ;) Pelattiin jotain peliä ja oli ihan mukava ilta loppujen lopuksi.

Eipä tässä sen kummempia, ensi perjantaina on ensimmäinen (onneksi lyhyt) esitelmä saksaksi ja muuta touhua, myös tämä asunto (tai siis huone) pitää irtisanoa huomenna, koska irtisanomisaika on 3 kuukautta ja on selvinnyt, että kokeita ei olekaan enää heinäkuussa. Kivaa ja lämmintä säätä on myös luvattu ensi viikolle, siitä aion myös nauttia. Ei kun eteenpäin! Heippa ja kuulemiin :) <3