Moro moro! Kohti pääsiäislomaa siis mennään :) ja se tarkoittaakin visiittiä Suomeen! Vähän hävettää oma hiilijalanjälki kun tänä vuonna on matkustanut varmaan enemmän lentokoneella kuin autolla mutta ajattelen, että hyvitän tämän kaiken tulevaisuudessa kun aion kulkea pyörällä töihin (jos se on mahdollista) ja muutenkin joka paikkaan. Niinkuin teen nytkin Suomessa ollessani, harvemmin tulee autoiltua kun en enää omista omaa autoa. Mutta siis, mulla on tänään PITKÄ yö edessä. Lento lähtee Bremenistä klo 6.30 ja aikaisimmalla junalla ei Hannoverista siihen ehdi, joten on lähdettävä illan viimeisellä junalla joka on Bremenissä klo 1.47...ja vietettävä ennen lentoa aikaa jossain, varmaan Bremenin Hauptbahnhoffilla sitten. Kävelen varmaan lentokentälle, koska se on lähellä keskustaa ja siihenkin saa sitten upotettua odotusaikaa. Eli melko uneton yö tulossa jollen saa junassa vähän nukuttua, lennolla voi sitten huoletta ottaa tirsat. Huomenna aamulla olenkin jo hyvissä ajoin (varmasti pirteänä -_- ) Tampereella josta sitten matka jatkuu kohti Poria. Sellanen ensi yö siis. Mutta palkintona pääsee omaan kotiin ja kullan kainaloon, kyllä sen eteen vähän kärsii reissaamista ja niinkuin Jenni Vartiainenkin laulaa: "Junat ja naiset ovat luotuja kulkemaan" ;)

Tämä viikko on mennyt ihan koulun merkeissä, ilmakin vähän kylmeni niin malttoi tehdä kouluhommiakin sisätiloissa. Koko viikon on ollut tosi epävakaista säätä ja sellaista +10 ja +15 välillä. Olen lenkkeillyt silti ja keskiviikkona olin jumpassa ja lauantaina taebossa. Perjantaina koulun jälkeen Harald tuli käymään Braunschweigista, hän oli viime vuoden keväällä vaihdossa Seinäjoella ja halusi tulla tervehtämään. Käytiin yliopiston Mensassa syömässä ja vanhassa kaupungissa kahvilla ja rupateltiin niitä näitä. Päivän jälkeen olin ihan poikki kun piti niin paljon keskittyä ei niinkään omaan saksan puhumiseen vaan ymmärtämiseen, ensin koulussa ja sitten Haraldin kanssa keskustellessa. Kyllä se vaan ottaa voimille mutta koko ajan enemmän :) Olen niin ylpeä että osaan jo näinkin hyvin! Ei ole vuosi mennyt ihan hukkaan!

vko%2015-normal.jpg

Eilen lauantaina kävin ostamassa vähän matkaeväitä Lindenin kaupunginosan kaupoista ja samalla aurinkokin paistoi ihan kivasti, päivää piristi pyörätelineeseen omistajaansa odottamaan sidottu musta labradorinnoutaja, joka iloisesti heilutti häntäänsä kun parkkeerasin pyöräni siihen. Oli niin söpö ja kiltti koira että teki mieli ottaa mukaan ^_^ Kuvassa on myös päivän lounaani ennen taeboa; kanaa ja mozarellasalaattia yrttivoin kera! Illalla käytiin Lauran kanssa drinksuilla, mansikkamargarita nami nami! Laura vielä tarjosi kun sanoin etten muuten jaksa laittautua ja lähteä :D Oli ihan mukavaa ja kun kaupungillakin oli juhlatunnelmaa kerrakseen koska kotijoukkue Hannover 96 oli voittanut Hampurin joukkueen HSV:n. Kivan rentoa meninkiä!

Eipä tässä sen kummempia oikein, joten toivotan mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille! Syökää paljon suklaamunia ja saunokaa jos se on mahdollista! Niin minä ainakin teen! :) Moi moi <3