Heissan! Täällä Saksassa on nyt kovin tylsää ja hiljaista kun iskä ja Rosa lähtivät tänään, neljä päivää vierähti siis perheenjäsenten kanssa. Viime keskiviikkona menin heitä vastaan Bremenin lentokentälle ja sitten tultiin junalla tänne Hannoveriin. Iskä majoittui hotelliin ja siskoni sai kunnian tulla tähän mielettömään asuntolaan seurakseni ja nukkumaan ilmapatjalla :D Oli kivaa kun oli taas seuraa koko ajan, toki aika paljon väsyttääkin kun jäi unet vähän vähemmälle tuon emännöinnin takia. Mutta ihanaa että tulivat! Tänään on painettu urakalla kouluhommia koska ne jäivät melko vähiin juuri tuon vierailun vuoksi ja huomenna olisi saksan kokeet vielä luvassa. No mutta kyllä se tästä!

Heti torstaina mentiin sitten shoppailemaan, mikä siskoani miellytti tuhannesti enemmän kuin nähtävyyksien katseleminen :D Mutta innostuipa iskäkin vähän ostamaan kun vein heidät Primarkkiin. Matkaan sitten tarttui heille jos minkälaista vaatetta ja aina välillä käytiin sitten kahvilla ja syömässä jossain. Kyllä mun on kelvannut kun on joka päivä saanut ravintolaruokaa ja iskä tarjosi joka kerta :D ei tarvinnut paljon viime viikolla kokata.

 

rosa%20ja%20isk%C3%A4-normal.jpg

Tässä sisko vetää napaan jäätelöannosta (vähän niinku banana split) ja viereisessä kuvassa perus turistiposeeraus iskän kanssa Kröpcken kioskin luona.

 

Torstaina kävin saksan tunnilla ja sen jälkeen menimme laulamaan karaokea paikalliseen ravintolaan, sillä ajattelin tämän olevan mieluisa ohjelmanumero vieraille ottaen huomioon molempien esiintymishalun (tai ainakin iskän). Ja myöskin sen takia, koska Suomessa ei ikinä uskalla laulaa kun "joku tuttu" voi olla kuulemassa ja täälläpä ei tarvi miettiä sitä asiaa. Lauloinpa itsekin molempien kanssa duetot :D

Perjantaina täällä oli iso FUTISPÄIVÄ kun Hannover 96 kohtasi Braunschweigin, mikä on vähän niinkuin Ässät vastaan Lukko Suomessa. Paitsi vähän enemmän. Joukkueiden fanit vihaavat toisiaan ja joka kerta kun he pelaavat toisiaan vastaan, on fanitappeluita ja mellakoita. Jo päivällä näkyi poliiseja joka paikassa ja iltaa kohden vain enemmän. Mentiin katsomaan peliä Lauran ja Anssin kanssa stadionin lähellä olevaan kapakkaan joka oli ihan piukassa ihmisiä, tietysti Hannoverin faneja ;) Tunnelma oli kyllä hieno vaikka peli itsessään päättyi tylsästi 0-0 ja meidän Rosa varsinkin oli hyvin tylsistynyt pelistä ja halusi jo juhlimaan. Mentiin sitten pelin jälkeen klubille ja tanssimaan. Itseäni väsytti perinteisesti jo yhden maissa mutta yritin sitten siskon vuoksi taistella, sillä kerran sitä hän tänne varmaan tulee bilettämään ja olihan se hänen suurin toiveensa päästä täällä juhlimaan pitkään. Lauantaina vasta sitten väsyttikin, mentiin vain illalla syömään iskän kanssa ja tein jopa ensimmäisen pöytävaraukseni puhelimessa saksaksi jes! :)

Sunnuntaina vietettiin isänpäivää kakkukahvien merkeissä ja käytiin raatihuoneella sekä Machsee-järvellä. Illalla vielä syötiin kolmen ruokalajin isänpäiväillallinen. Skypetettiin Rosan kanssa vielä vähän Suomen suuntaan ja juteltiin äitin ja veljienkin kanssa. Oli tosi mukavaa <3

isk%C3%A4jarosa_2-normal.jpg

Kuvakoostetta viikosta; futispeli, iskän shoppailut ja karaoke-muuvssit, mieletöntä saksalaista perinneruokaa (mille naurettiin Rosan kanssa ihan sikana kun se näyttää ihan joltain linnanherran ruoka-annokselta: MAKKARAA, PIHVIÄ JA PERUNAA KAALIPEDILLÄ :D) ja sitten vielä kamut ja Rosa yökerhossa.

 

Kyllä. Nyt taas hetkeksi arjen pariin ja keskiviikkona onkin sitten suuntana BERLIINI ja viikonloppuna PRAHA. Hienoa päästä käymään taas uusissa paikoissa ja uudessa maassakin, ei ole ennen tullut Tsekeissä piipahdettua. Tarkoituksena mennä siis ystäväni Maijan luo Berliiniin ensin ja siitä sitten jatkamme yhdessä matkaa Prahaan ystävämme Phuongin luo, joka on opiskelijavaihdossa Prahassa. Loppuviikko menee tien päällä, odotan erityisesti mielenkiinnolla bussimatkaa Berliini-Praha! Pääsee kunnolla katselemaan entisen Itä-Saksan maisemia ja taas tutustumaan uuteen kulttuuriin. Tämän reissun jälkeen seuraava matka kohdistuukin sitten Suomeen joulukuun 20.päivä! Mutta sitä ennen pitää saattaa kunnolla koulu siihen malliin, että kehtaa lähteä. Vähän päälle viisi viikkoa siis vielä täällä Euroopan sydämessa ennen supi-suomalaista joulun viettoa! Jes. Nyt taidan lopetella ja mennä nukkumaan, on sitten (ehkä) virkeänä huomenna saksan kokeessa, wünscht mir viel Glück :D

Kuulemiin taas sitten reissujen jälkeen! Mukavaa viikkoa kaikille :)