Hei kaikille!

Tänään 31.08.2014 on merkittävä päivä siksi, että tasan tällä päivämäärällä vuosi sitten lähdin Saksaan. Lähdin aamukoneella Tampereen lentokentältä kohti Bremeniä uteliaana, innokkaana ja avoimin mielin kohti uusia haasteita, samalla kun tietysti sydäntä raastoi ihan hulluna jättää poikaystävä seisomaan lähtöportille... Ehdottomasti se oli niitä elämän  hetkiä, joita ei koskaan tule unohtamaan. Yhtä aikaa niin monta tunnetta: samalla innokas ja iloinen loistavasta tilaisuudesta oppia uutta ja samalla surullinen, kun ei voinut ottaa rakkaintaan mukaan kokemaan tuota kaikkea. Näin vuoden jälkeen, voin sanoa että kaikki on kannattanut, vaikka helppoa ei aina ole ollut. En olisi tosiaan vuosi sitten uskonut, että olen vielä täällä vuoden jälkeen tekemässä työharjoittelua, siitä olin vain haaveillut! Saati vielä Berliinissä. Niin se vaan elämä menee arvaamattomasti uusiin suuntiin :D Kaiken kaikkiaan tämä vuosi on mennyt todella nopeasti ja olen oppinut tänä aikana enemmän kuin Suomesa viimeisenä 5 vuotena.

08-2013-08-2014: Ikimuistoisia hetkiä, ihania ihmisiä, uusia ystäviä, koulujuttuja, Saksan kieltä ja kulttuuria, ihania lomia Suomessa, ikävää, haasteita ja turhautumista, työtä ja paljon wursteja ja schnitzeleitä :D Nevö forget!

Mutta tosiaan, vielä on 4 kuukautta seikkailua jäljellä, toki ei ehkä enää niin kovin villejä seikkailuja tiedossa mutta kuitenkin uusia haasteita töissä, pari Suomen visiittiä ja muita tapahtumia. Katsotaan, ehtiikö vielä reissata johonkin tässä välissä, viikonloput ovat vaan työssäkäyvälle kovin lyhyitä ja siksi ei kovin pitkälle ainakaan viitsi lähteä. Puola on tuossa kyllä nyt niin hyvin lähellä, että se kyllä houkuttaisi. Mutta katsotaan.

Sitten pääaiheeseen eli mun synttäreihin! Olipa ensimmäiset synttärit, jotka olen ulkomailla viettänyt. Eipä paljon paremmin olisi voinut mennä, kun sattumoisin saman päivänä firmani järjesti Sommerfest-juhlat koko toimiston väelle ja mukaan liittyivät myös meidän Hampurin ja Kielin toimistot. Eli mun ei tarvinut pahemmin suunnitelmia päivälleni keksiä :) Perjantaina työpäivän jälkeen meidät kuskattiin bussilla Spree-joelle, ja ohjelmassa oli jokiristeily samalla kaupunkia katsellen. Oli oikein mukavaa ja rentoa jutella työkavereiden kanssa ja samalla lipua hiljalleen pitkin jokea.

Spree_veneretki-normal.jpg

Kippikset jokiristeilyllä työkavereiden kanssa! Ilmakin oli oikein sopiva, siinä 20-asteen hujakoilla, välillä aurinkokin tuli esiin lämmittäen risteilijöiden kasvoja! Wunderschön :)

Risteilyn jälkeen hypättiin taas bussiin, joka vei meidät Alexanderplatzin läheisyydessä olevalle klubille, korkean kerrostalon ylimpään kerrokseen, jossa on yökerho ja hieno kattoterassi upealla näköalalla kaupungin ylle. Tarjolla oli hampurilaisia, salaattia, wursteja ja jälkkäriksi omenapiirakkaa sekä  vadelmavanukasta nam nam. Luonnollisesti myös kaikki juomat olivat ilmaisia puoleenyöhön asti. Joten mikäs siinä oli nauttiessa kivojen työkavereiden seurasta, hyvästä ruoasta ja juomasta samalla katsellen kun ilta hämärtyy Berliinin yllä. Übercool sanoisin!

summer_fest-normal.jpg

Olen superkiitollinen, että mulla oli näin upea synttäripäivä! Kiitos työkavereille ja firmalle, kun järjestivät (ei toki vain minua varten mutta kuitenkin :D) näin makeet juhlat! Kyllä kelpaa olla 26-vee  ja jatkaa elämää eteenpäin :)

Muuta sen kummempaa ei tällä viikolla olekaan tapahtunut, normi viikko. Ensi viikolla meillä on B2B-run juoksutapahtuma, jossa olen mukana meidän työpaikan tiimissä. Kyseessä on siis firmojen välinen juoksukilpailu Berliinin olympiastadionilla, matkana 6km. Katsotaan kuinka meidän käy, itse aion parhaani tehdä, jotta ei viimeisiä ainakaan oltais! Hienoa päästä oikein olympiastadionille juoksemaan. Rocky meiningillä!

Sitten perjantaina oi perjantaina koittaa se odotettu LOMA! Lento Suomeen suoraan työpäivän jälkeen, saapuminen Helsinkiin noin klo 22.00. Tätä odotan. Olen ollut Suomessa ja meidän kotona viimeksi toukokuun puolivälissä, joten ikävä on ollut kova. Nyt vielä kun jaksan ensi viikon töissä niin saan nauttia viikon lomasta rakkaan kanssa, omassa kotona, leipoa, mennä lenkille metsään, käydä mökillä ja saunoa <3 mahtavaa! Seuraavaksi palaan asiaan varmaan loman jälkeen, toivottavasti rentoutuneena ja virkeänä :D Siihen asti, näkemiin! <3 :)